ЗА или ПРОТИВ мултикукърите

  • 24 252
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
  • France
  • Мнения: 726
Благодарение на темата, се убедих, че по добре да взема тенджера под налягане.
Не е за мен тази измишльотина.

# 61
  • Мнения: 446
Благодарение на темата, се убедих, че по добре да взема тенджера под налягане.
Не е за мен тази измишльотина.
Мултикукър под налягане е по-добре

# 62
  • Бургас
  • Мнения: 6 176
Аз си взех мултикукъра преди доста време, дали не минаха 4-5 години.Филипс е.Взех го заради бавното готвене.Единствен минус  е купата, която се води керамична, но си е нещо като тефлон, и бързо се скапва-за 1-2 години.Поръчах си допълнителна, а старата я пратих да и сложат покритие, така в момента имам 2 купи.Прави всичко, освен налягане, но аз и не държа.Няма и капак за печене-трябва да се обръщат печивата.Правих в началото кекс-не беше лош.Използвам си го основно за супи, манджи, варива, пара.За мен е незаменим помощник в това отношение и без него щеше да ми е много по-трудно.Както казаха и преди мен - отнема 15-20 мин. и забравяш.Излизам си спокойно, а като се върна всичко е готово.Слагам си сутрин примерно яйце на пара за 10 мин.нито го дебна кога ще заври, нито му бая.Слагам си след това примерно картофи, или овкусени пил.филенца за 40 мин.на пара, докато се оправя те са готови -ето ми храна за работа. Има лека миризма от дюзата по време на готвене.

# 63
  • София
  • Мнения: 15 435
Моя е Филипс и ми върши страхотна работа.Много често го ползвам само за да си сваря месото, но много често и готвя в него.Пускам на пържене, правя си запръжката, после добавям всички продукти и пускам на задушаване.Продуктите не се разпадат, нито залепват.Най-често супи и яхнии готвя.И поддържа топла храната.Ако искам да остане за другия ден, изключвам от контакта, оставям да изстине и прибирам направо с купата в хладилника.

# 64
  • София
  • Мнения: 2 298
Галдучо, може ли информация къде си пратила купата за покритие, за колко време стана и на каква цена.

# 65
  • Бургас
  • Мнения: 6 176
Много се извинявам за късния отговор.С този нов форум не мога хубаво да проследявам отговорите.Фирмата я видях от тук.Бързо ми я направиха и не беше скъпо, 20+лева.Изпратих им я по куриер.

http://hpdbg.com/

# 66
  • София
  • Мнения: 2 298
Много се извинявам за късния отговор.С този нов форум не мога хубаво да проследявам отговорите.Фирмата я видях от тук.Бързо ми я направиха и не беше скъпо, 20+лева.Изпратих им я по куриер.

http://hpdbg.com/
Благодаря !
Веднага ще ги потърся. Не съм знаела, миналата година изхвърлих един съд.

# 67
  • София
  • Мнения: 1 544


 Ето и моите, рециклирани точно преди година от Ейч пи ди.
След и преди.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 17:07 от Майка Зайка

# 68
  • Paris, France
  • Мнения: 13 878


 Ето и моите, рециклирани точно преди година от Ейч пи ди.

Не разбрах, на долната снимка, където са износени, снимка преди рециклиране ли е или е след година след като са ги тефлонирани отново?

Извинявай ако е глупав въпроса.

# 69
  • София
  • Мнения: 1 544
Неви, на долната снимка са преди рециклиране, само след месец ползване.
Не успях да обърна колажа.

Година по- късно, няма никакви поражения и забележки по новото покритие.

# 70
  • София
  • Мнения: 2 298
Майка Зайка, това тефлоново или керамично покритие е ? От сайта виждам, че предлагат и двете.

# 71
  • София
  • Мнения: 1 544
Майка Зайка, това тефлоново или керамично покритие е ? От сайта виждам, че предлагат и двете.

Тефлоново. Имат ги и двете.

# 72
  • Мнения: 361
Здравейте!Дайте идеи ,какво готвите на пара?

# 73
  • Мнения: 5 262
картофи, тиква, червено цвекло, карфиол, броколи, ябълки за ябълков мус ...

# 74
  • София
  • Мнения: 15 435
Аз и яйца си варя на пара.

Общи условия

Активация на акаунт