mariat
Бялото месо го режа на хапки. Слагам в купа, после чуквам 1 яйце, подправки- аз слагам червен пипер, босилек, сусам, малко соев сос, горчица.... Импровизирам. Прибирам в хладилкика.
Конфлейкса го мнавам през чопър, ама да не наситнявам много. Добавям към него пак малко червен пипер и сол. И овалвам късчетата месо. В последно време аз ги обърквам направо. На тава с хартия за печене ръсвам зехтин и ги редя. Мажа ги с четка пак с малко зехтин и пека.
Маринатата съм я написала. Яйце, подправки, соев сос, сусам(ако е в панировката може да прегори и за това го слагам при пилето), слагала съм и майонеза, горчица, червен пипер, може чесън на прах, сух босилек също.... Пека на над 200 градуса без вентилатор, но всяка фурна си е различна.
Ренко
Потопих овкусените предварително парченца месо в яйце.Натроших малко чипс,добавих и галета,че станаха едри картофените парченца.Хапките в микса и в тигана.Не ям месо,та не са лични впечатленията.Изядоха ги,иначе щях да ви ги покажа.Във 5 minutes craft е гледал идеята.