Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 18

  • 85 433
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
  • Мнения: 11 742
Кейк с белтъци.
Замразила много белтъци, около 10 бр  и част от тях се превърнаха в кейк.





# 61
  • Северозапада
  • Мнения: 5 486
Как, в какво ги замразяваш белтъците. Колко белтък съм изхвърлила 🤦‍♀️

# 62
  • там където има винаги вятър
  • Мнения: 2 409
......
И един въпрос към Mama İasi -каква е рецептата за страхотния кашкавал пане ,който е направила, защото моят все ми се разтапя и не се получава както трябва (чак във фризера съм го слагала и пак не става). Предварително благодаря
Лека и спокойна вечер !
В къщи ядем само от този кашкавал, но вземам голяма разфасовка от 1 кг  Thinking
Скрит текст:

В тази последователност:
брашно
яйце
галета
яйце
галета
Нека и други да споделят - по-големите  chef  Hug

# 63
  • София
  • Мнения: 3 515

И един въпрос към Mama İasi -каква е рецептата за страхотния кашкавал пане ,който е направила, защото моят все ми се разтапя и не се получава както трябва (чак във фризера съм го слагала и пак не става).

Кашкавалът го панирам "завит" в кора за баница (естествено оттук го научих) и не се разтича.

# 64
  • Мнения: 902
Отдавна не съм качвала нищо, но си зяпам всеки ден. На събра ми се работа, а времето беше хубаво та всяка свободна минутка беше на шетня 😀!
Започнахме грил - сезона, аспержи в бекон :

За немчурята пържолка с картофки и разни кетчупища и майонезища които аз недолюбвам и са чужди на небцето ми... И купена франзела с чесново масло...

За мен пак манту с кайма, тоя път усукано на розички...

# 65
  • София
  • Мнения: 3 515
Някой тук спомена, че на сьомгата много ѝ тичка копър. Благодаря за споделеното!

И пастетът от извара и авокадо е добро попадение

# 66
  • Мнения: 39 587
Записвам се със стара снимка.

# 67
  • София
  • Мнения: 3 050
Постен борщ

Гризините на Нелка

Печено пиле и бутчета с риган

Кекса на Марчева не е с многото масло , а друг

# 68
  • Мнения: 1 320
Таратор


Пълнени чушки с булгур


С домашно кисело мляко

# 69
  • София-Младост
  • Мнения: 23 380
Панирано филе от костур и бели аспержи. Зелените ми допадат повече, тези по-дебели бяха и ги белих три пъти.

# 70
  • Мнения: 845
привет, спаначена супа
шоколадова торта с ганаш

# 71
  • София
  • Мнения: 3 515
Още вдигащо пара  агнешко със спанак и сметана (репетиция за Великден- не сме любители на това месо), стана много вкусно.



Ала- Бала, и аз купих бели аспержи и не знам какво да ги правя.

# 72
  • Мнения: 303
Благодаря за новата темичка!

За запис - снощни снимки:
зелена салатка от градината


сиренце


и ребърца на скара

# 73
  • Мнения: 902
Още вдигащо пара  агнешко със спанак и сметана (репетиция за Великден- не сме любители на това месо), стана много вкусно.



Ала- Бала, и аз купих бели аспержи и не знам какво да ги правя.
А аз обожавам агнешко, но не съм го готвила никога със спанак, как го направи? 😍

# 74
  • Мнения: 310
печено пиле


картофена супа


боб, в процес на готвене

Общи условия

Активация на акаунт