Ето сега един пример от преди малко- правя пача с две крачета и едно уШо. Ми на високата степен, пълната програма под налягане. Не стига, че докато загря мина половин час, после си изкара 30-те минути. Вътре всичко е за повторно пускане.
С тенджера под налягане за един час ми стават тези бъркочи. Свисти, мирише, да. Но поне си предвиждам времето.
Иначе, голям ентусиазъм. Опитвам всички програми. Има предимства тази тенджера, но още не мога да и се зарадвам.
Бобът ми става добре / виждам, че сте го коментирали/. Но пак на два пъти - под налягане и после програма супа. Май само за него съм доволна, и от зеленчуците на пара, млякото с ориз.
Та ако някой има идея защо толкова време ми отнема да сваря тези пачи / поръчано ми е, не ги правя често/, да сподели.
Весело посрещане на Новата година !