Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

  • 113 620
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Мнения: 10 162
Така казват. Но докато стигне до топлинна обработка има риск от замърсяване на повърхности и пр. Срещала съм твърдения, че като се мие пилешкото се разпръсквали бактерии из цялата кухня едва ли не.

# 1 366
  • Варна
  • Мнения: 5 530
Е те точно за това пилешко казаха, че точно тази салмонела не била вредна за хората.

# 1 367
  • Мнения: 68 647
Ми да не го спират на границата тогава...ББ да си го пръжне на тиганчето. Ей, големи умници и философи....ужас.

# 1 368
  • Мнения: 10 162
Вредна или не, ще гледам внимателно етикетите за произход. И добре, че не купуваме вкъщи пилешки колбаси, че там не се знае какво има ....

# 1 369
  • София
  • Мнения: 5 547
Нали уж като се обработи топлинно месото, ако е със салмонела, то не е проблем, или?
Толкоз пилешко със салмонела и свинско с чума вероятно сме изяли без да разберем, досега да сме умряли...
Надявай се никога да не те хване салмонелата, че тогава идея си нямаш за какво става дума.

# 1 370
  • Варна
  • Мнения: 10 790
То е ясно, да не дава Господ.. Но понякога ми се струва, че тази масова психоза е малко преувеличена.

# 1 371
  • Мнения: 20 171
Е те точно за това пилешко казаха, че точно тази салмонела не била вредна за хората.
Те още малко и полезна ще я изкарат.

# 1 372
  • София
  • Мнения: 18 700
Полезна е та,братя купувйте.
Не вярвам направо колко хората са лесни за манипулация.

# 1 373
# 1 374
  • Мнения: 2 250
Вредна или не, ще гледам внимателно етикетите за произход. И добре, че не купуваме вкъщи пилешки колбаси, че там не се знае какво има ....
То пък щото колбасите с телешко и свинско са китка. Все едни и същи гадости ядем,само боята е различна

# 1 375
  • Мнения: 6 882
Основно предимство на керамичните ножове, каквито се предлагат и в Лидл, е че не окисляват продуктите при рязане. Иначе остри стоманени ножове - дал Бог.
Това е повече маркетингов трик на производителите на керамични ножове, отколкото да има някакво значение в практиката. И оксидацията идва от разреза на клетките, които в последствие са подложени на влиянието на въздуха. Предимството на керамичния нож е, че е много остър и среза е фин, съответно по-малък брой клетки са подложени на въздействието на въздух, но това е валидно само докато ножа е нов. След известно ползване острието започва да се нащърбва и да прави среза по-груб и съответно повече клетки са подложени на окисление.

# 1 376
# 1 377
  • Мнения: 68 647
Нямам думи.

Чушките да не са моите...лидълски..ме днес пак хрупах от тях??

# 1 378
  • София
  • Мнения: 4 192
Да похваля баварското сирене - много ми харесва, дояждам втора опаковка с червено вино

# 1 379
  • Мнения: 12 664
Те чушките по 1 метър дълги. Не си мисля, че са нормални.

Общи условия

Активация на акаунт