Готви и спечели с "Градус" този Великден!

  • 5 185
  • 200
  •   1
Отговори
# 180
  • Мнения: 91
Пилешки гърди с лешници.

# 181
  • Вестерос
  • Мнения: 38 364
Пилешки гърди с лешници ми допадна, иначе моят любима е пиле фрикасе Simple Smile

# 182
# 183
  • There I was on a July morning
  • Мнения: 4 612
Харесва ми рецептата за пиле със сметана. https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-ss-smetana

# 184
  • Мнения: 2 689
Пиле по провансалски - любимо ми е

# 185
  • Мнения: 273
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-ss-smetana

Щом е с пиле,  винаги е вкусноо!!

# 186
  • София
  • Мнения: 3 063
Любими са ни пилешки крилца с пепси кола.

# 187
  • Мнения: 630
Лимонови пилешки бутчета на фурна с аспержи и картофи

# 188
  • Мнения: 231
Моите близки не обичат агнешко. Ура! Правя най-вкусното пиле за празника. Пиле върху сол. Изсипвате 1 пакет сол в тавата, отгоре омазнявате пилето с олио и червен пипер. Готово! Голяма глезотия, а става лесно и наистина с коричка и загар за чудо и приказ! Като добавя  една шопска салата и боядисаните яйца и един козунак, какво му трябва по-вече на човек! Весел Празник!

# 189
# 190
# 191
  • Мнения: 59
Парти салата "Градус" стана любима на цялото ни семейство.

# 192
  • Мнения: 2 689
Пиле  по Мексикански от Южна Америка със сос Табаско
Необходими Съставки :
пилешки гърди - 750 г. (филе), люти чушки - 5-6 бр.(по възможност червени), кромид лук - 2 глави, чесън - 8 скилидки, черен пипер, червен пипер, зеленчуков бульон - 1 куб. Маги, соев сос - 2 с.л., уорчестър сос - 2 с.л., чили сладък сос - 2 с.л., сос Табаско - 3 с.л., булгур - 200 гр.

Начин на приготвяне :
Месото се нарязва на малки кубчета около 1-2 см. Поставя се в незалепващ тиган със загрято олио и започва да се пържи на умерен огън. Като побелее, се прибавя лукът, нарязан на полумесеци, лютите чушки на много ситно и чесънът.След 5 мин пържене се прибавят всички подправки и сосовете и измитият предварително булгур. Пърженето на пилето на тиган продължава още около 15 мин, докато сосът се изпари и пилешкото с лук се деглазира и остане почти като на мазнина.Чили сосът може да замените с разтворени в малко вода 1 л. лют пипер и 1 л. захар.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 19:30 от Paperina

# 193
  • Мнения: 6
Пиле Градус пълнено!
Продукти:
Голямо пиле Градус
Ориз 1к.ч.
Лук 3 стари глави
Дреболиите- дробчета и наденички
подправки според вкусовите та семейството.
Сол
Начин на приготвяне:
Задушава се ситно нарязания лук с дреболииките, подправки, сол, ориз, един бульон 10 -15 мен.
Пълни се пилето и се зашива.
Вари се 40 минути и след това се поставя в тава намазва се с масло и червен пипер и се запича!

# 194
  • Мнения: 1 972
Много ми допадна тази рецепта за пилешки шишчета с фъстъчен сос: https://www.gradus.bg/recepta/pileshki-shishcheta-satay-s-pikanten-fstchen-sos
Ще я изпробвам!

Общи условия

Активация на акаунт