Кошмари в кухнята - 4 тема

  • 30 530
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 11 576
На мястото си. Heart Eyes
И аз гледам, ама нямам мнение още.

# 76
  • Мнения: 25 825
Все същото... Проблемът ако не е в собственика, то е в жена му, майка му, любовницата му... Която там се изживява като шеф диригент.
Все в хора, които са се захванали с бизнес, от който нищо не разбират.

# 77
  • София
  • Мнения: 62 595
И собствениците се оплакват, че готвачите виновни. А заявката - Манчев да ги научи как се ръководи екип. Собствениците не знаят едни яйца на очи да изпържат като хората, екип ще ми управляват! Заслужават си саботажа.

# 78
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 442
И аз гледам, но опитвам да не е с повишено внимание, че съм яла там не един път Grinning

# 79
  • Мнения: 20 224
Според мен не заслужават саботажа, не ми е ясно защо държат все още на работа тлъстата злобна готвачка.

# 80
  • Мнения: 429
Аз защо не познавам хора в България, които наистина в реалния живот ядат свински уши, варени и после на скара? Изобщо не ходя да ям в скъпи ресторанти, но и никъде където ходя няма такива "ястия" в менюто. Тия черва, уши и зурли на скара ги знам само от предаването на Манчев.

А който си поръчва ризото с морски дарове в кварталната кръчма с татуираната 200 килограмова готвачка облечена с пижама, сам си е виновен ако после му стане нещо на стомахчето!

# 81
  • София
  • Мнения: 62 595
Заслужават го, защото са некадърни. Не могат, не знаят, но имат претенции.

# 82
  • Мнения: 3 370
Аз защо не познавам хора в България, които наистина в реалния живот ядат свински уши, варени и после на скара? Изобщо не ходя да ям в скъпи ресторанти, но и никъде където ходя няма такива "ястия" в менюто.
Аз ям. И сина,и снахата. Уши, зурлички,шкембе..любими. Яла съм в заведения,  но вкъщи си ги правя най - добре.

# 83
  • София
  • Мнения: 8 162
Шефката реве постоянно и за всичко. Много е дразнеща.

# 84
  • София
  • Мнения: 62 595
Гледах и се чудех дали ми е смешно или ми е тъжно от цялата излагация. Предаването все повече се превръща в похвална ода за Манчев. Готвачките с тези "униформи" ми напомняха на санитарки в болница, а не на готвачки.  Сценката на масата, нещо като оперативка и психотерапия беше отчайваща. Бас държа, че още на третия ден след снимките са се изпокарали. СОбственикът може да е болен, но едва ли заради това е толкова дистанциран. На него не му дреме особено, той е консуматор и "жените да се оправят и да не ме занимават". Направо е отчайващо като си помисля, че в много заведения е точно такова положението - никой от нищо не разбира и прави каквото му хрумне.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 23:00 от Andariel

# 85
  • Мнения: 11 576
Ни шефовете шефове, ни персонала персонал. Трагедия са тотална.
Дори не ми се коментира. Собственикът си е виновен, дори и болен, не спряха да го повтарят. Съчувствам, ама е мека Мария, оставил Многострадалната да се справя с ято нета ковани женички.
Манчев, между другото, тази седмица е коментатор в Пресечна точка.

# 86
  • Мнения: 3 370
Днес Алибегов мрънкал пак за подкрепа на ресторантьорите, че затваряли заведения заради сертификатите и скъпия ток.Ми не, не е заради това. Високи цени, лошо приготвена храна, нехигиенично заведение и лошо обслужване гони клиентите.

# 87
  • Мнения: 35 182
Все едно от женския затвор ги бяха пуснали. С татуировки, войнствени, по пижами. Това е " с пръдня боя " да правиш... Екипа е ужасен - сервитьорката е плашеща, готвачката - ужас

# 88
  • София
  • Мнения: 62 595
И като имаш предвид, че е много вероятно все пак, малко от малко да са се опитали да се приведат в спретнат вид като за телевизия. То не става с един дубъл хоп, и влязъл Манчев.  Не знам как не ги е срам. Хубаво да имат нужда от помощ, но дори малко критично мислене да имат, знаят какво е наред и какво не е наред.

# 89
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 567
Аз съм проспала, че дават епизоди. Нов сезон ли е?

Свински уши и зурли ММ много обича. Не купувам и не готвя обаче, че ми е гадно. Когато правим барбекю, не пропускам да го зарадвам.

Общи условия

Активация на акаунт