Лидл 168 - октомврийска скука

  • 82 828
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 660
  • Мнения: 27 737
Брада, не мисля, че са ментови розовите дъвки.

# 661
  • Мнения: 10 370
Супер полезна е лидълските тема, дори когато съдържа странични въпроси. Тестото за лица с бавно втасване от блога на Морена е просто чудесно, замествам веднага досега купуваното от Л. замразено тесто, още повече че по тази рецепта има възможност винаги да имам под ръка налично в хладилника. И за да не ме насмелят заядливите, че спамя - ами не! - с лидълски продукти (без брашното само) правих пицата- мая от Л., доматено пюре, моцарела - два вида, зехтин (испанския им) и - прословутия камък за пица! Много съм доволна, най-вече че децата я харесаха, което ми беше най-важното.
Скрит текст:
Има да се уча още, далече съм от майсторски резултат, ама да покажа и нагледно

# 662
  • In transit
  • Мнения: 11 979
И аз за обяд правих пица у дома, с лидълски продукти, без брашното, с дълго зреене и с лидълската плоча, която е просто чудесна за тези пари! Дори е по-добра, от старата, която имам. Идеално се изпече тестото за 4-5 минути, с вентилатор.

Скрит текст:


# 663
  • Sofia
  • Мнения: 21 728
Феникс, радвам се, че си доволна... най-големият плюс на това тесто е, че е по-лесно смилаемо за оргаизма, освен че е толкова вкусно...  Относно пицата ти - супер е!
За ученето...
Скрит текст:
жалко за този, дето си мсили, че няма какво да учи... мдаа...  Simple Smile 
Аз умирам да уча в областа на кулинарията,  има толкова много...

# 664
  • Мнения: 10 370
Благодаря, Морена, и най-вече за рецептата. Човек цял живот се учи (колкото и клиширано да е).
Имам пак кулинарно-лидълски въпрос - виното с малки бутилки, което продават в Л. бива ли го- става ли за готвене или ще развали нещата?

# 665
  • Sofia
  • Мнения: 21 728
Имам пак кулинарно-лидълски въпрос - виното с малки бутилки, което продават в Л. бива ли го- става ли за готвене или ще развали нещата?
А! Това е готин въпрос и на мен ще ми е интересно какво ще кажат пробвалите го... но пък и аз бих го пробвала за идеята.  Супер удобство би било ако е добро, че е подходяща дозата за готвене.. даже и някоя глътка за готвещия ще има. Simple Smile

# 666
  • Мнения: 10 370
Ами тогава ще кажа, ако ми хареса на вкус- преди да го сложа в ястието, разбира се, (ако не ми допадне- ще отварям някаква друга бутилка, макар и голяма), а какво е - взела съм една мини-бутилка (0.25 л) Ruby Cabernet, USA.

# 667
  • София
  • Мнения: 38 861
Защо няма Хелоуин стоки вече?
Искам си бонбоните с очичките!

# 668
  • Русе
  • Мнения: 5 355
Днес в единия филиал беше пълно с Хелуински неща.
Купих карамелизираните пуканки в кофа.
Нямаше пушени пилешки бутчета Борони - само Градус поединично опаковани.

# 669
  • Sofia
  • Мнения: 21 728
Защо няма Хелоуин стоки вече?
Искам си бонбоните с очичките!
В какъв смисъл няма... свършили са още днес ли?!

# 670
  • Мнения: 27 737
Те са от другата седмица тези неща...Може би се пита защо не са заредени вече?🙂

# 671
  • Мнения: 10 630
Те са от другата седмица тези неща...Може би се пита защо не са заредени вече?🙂
Вчера след обед щерката е купувала хелоуински щуротии от пловдивски Лидъл... Даже се учудих как толкова рано.

# 672
  • Бургас
  • Мнения: 16 451
Минахме през Лидл. Заредихме с пр.мляко и зърнени топчета. Покрай тях и други основни храни.
Два дни подред и ние бяхме на пици с продукти от Л.
Имаше хелоуински неща. До касите имаше пластмасови тикви с нещо си вътре.

Предполага ,че розовите дъвки са сладки,с вкус на дъвка.
Моите са Уайт.

# 673
  • In transit
  • Мнения: 11 979
Имам пак кулинарно-лидълски въпрос - виното с малки бутилки, което продават в Л. бива ли го- става ли за готвене или ще развали нещата?
Търси южноафриканско да е или чилийско. Стават за готвене и пиене. Също испанските вина са супер за цената си. Италианските, които продават в момента за съжаление грам не струват.

# 674
  • Мнения: 861
Пуешката кайма е много суха. Направих кюфтета, но направо се ронеха от сухота.

Общи условия

Активация на акаунт