Рецепти за Airfryer фритюрник - четвърта тема

  • 17 476
  • 183
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: 13 092
Много добре изглеждат. Твоето Косори с двата реотана ли беше? Изглеждат добре изпечени и отдолу.

# 91
  • Мнения: 9 209
Натке
да,  дуал блейз

# 92
  • онче бонче бонбонче
  • Мнения: 16 259
Яйца за сандвич, 9мин на 130С.

# 93
  • Пловдив
  • Мнения: 797
Пилешки гърди:




Рецептата: https://www.instagram.com/p/CzrKAbjoqJ8/

**Не сложих чоризо, а шунка (първия попаднал ми колбас в хладилника)
**Пекох на 200 градуса, но увеличих малко времето от зададеното в рецептата
**Моя еър фрайер е само с горен реотан и се сготвиха добре, не се наложи да ги обръщам.

# 94
  • София
  • Мнения: 11 504
Освен шунка какво друго има?
И колко минути на 200 градуса?
Изглеждат много апетитно Hug

# 95
  • Пловдив
  • Мнения: 797
Освен шунка какво друго има?
И колко минути на 200 градуса?
Изглеждат много апетитно Hug

Песто, шунка и моцарела има в гърдите. Отвън аз ги намазах със сол, черен и червен пипер.
Пекат се на 200 градуса за 17 минути. Аз малко увеличих времето (общо 20-25 минути), за да получат загара, който искам.

# 96
  • Мнения: 13 092
Може би си зависи и от това колко са големи филетата, в рецептата все пак са дадени като бройка а не като грамаж. Все ще има малко разлика като време.

# 97
  • онче бонче бонбонче
  • Мнения: 16 259
Сочни ли бяха вътре филенцата?

# 98
  • Благоевград
  • Мнения: 2 868
И аз снощи правих във Фрайчо телешки кюфтенца и печени зеленчуци.
Каймата омесих с 1 яйце, настърган кромид лук, магданоз и малко галета. Направих на малки кюфтенца и сложих в намазана хартия за печене. Готвих около 30 минути на 200 градуса, станаха чудесни. Вътре сочни, отвън с приятен загар. Обърнах веднъж. Филипс ХХЛ.

След тях отново в хартия за печене сложих кромид лук, моркови, тиквички, зелена и червена чушка, гъби. Овкусих със сол, зехтин, подправки по избор и за 20 минути на 180 градуса. След това още 16 минути на 200 градуса, като на всеки 10 минути разбърквах. Да си оближеш пръстите.

# 99
  • Мнения: 13 092
30 минути на 200 градуса ми звучи като много дълго за малки кюфтенца, бих ги опитала следващия път дали не са готови по-рано от това.
Вярно че заради хартията няма как да ги обдухва добре, но пак много ми се вижда. Освен ако представите ни за "малки  кюфтенца" не се различават с много, де Grinning

# 100
  • Пловдив
  • Мнения: 797
Сочни ли бяха вътре филенцата?

Да, имах одобрението на мъжа ми, който е перфекционист и винаги критикува манджите ми 😄

# 101
  • Мнения: 3 733
Здравейте, за пъстърва в еър фраер Тефал, какво ще ме посъветвате, овкусила съм я с лимон, сол, зехтин и подправка. После върху хартия за печене ако я сложа да се пече добре ли е,притеснява ме ,че е в течност и колко ще се  отцеди. Дали няма да я направя на каша. Благодаря, това ми е второто ястие за сега Simple Smile

# 102
  • София
  • Мнения: 1 488
Не става на каша, запича се. Няма никакъв проблем, че е на хартия. Просто, ако се наложи, трябва да се обърне.

# 103
  • Мнения: 3 733
Благодаря и забравих и нещо друго важно да попитам, едната я разполових, но ми се стори много тъничка , и другата я оставих цяла, как е по-добре на половинки или цяла ?

# 104
  • София
  • Мнения: 1 488
Всякак става, просто се следят да не се изсушат много. Аз иначе цели ги пека, защото стават бързо.

Общи условия

Активация на акаунт