? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

  • 187 700
  • 4 671
  •   7
Отговори
# 3 915
  • Мнения: 24 651
С метро от Летището до Сердика. Там се прикачваш до Централна гара ( 2 спирки са)

# 3 916
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 10 869
Ако уредът е хубав, и един стига. Вчера за нула време сварих супа за детето, три литра мляко, без да му вися и да го следя да не кипне, яйцата за боядисване и зеленчуци на пара за руска салата. Наистина си е удобство и всичко става много бързо. Мога да кажа, че пести много време, а именно това беше въпроса. Освен това често готвя на две нива, тоест две неща едновременно в едни със и си спестявам още повече време.
Кой уред визирате в това мнение?
С Инстант пот Дуо крисп+Еърфрайер съм.
Само който няма качествен уред или не се е научил да готви правилно в него, може да твърди, че в него всичко е варено, преварено, разпльоскано и т.н. А да вадя и прибирам уреди от плота, мерси съм. Ползвам си ги постоянно и по много, нямат време да стоят в шкафа. Моят е 8 литра, това ако е малко...Joy

# 3 917
  • Мнения: 233
Когато се цикли дървен паркет, обработват ли се первазите? Не им пише по ценоразписите

# 3 918
  • Мнения: 69 198
Когато циклихме нашия навремето, нямахме первази....после сложихме нови, но не са дървени.

Какво имаш предвид да им обработват? С машината , поне тези които аз знам, няма как да ти изцикли и тези летвички....

# 3 919
  • Мнения: 4 359
Имам малко странен проблем... Имах отговор на мой коментар в YouTube. Аз харесах отговора и отговорих съответно, но след това затворих приложението. Сега се сещам че трябваше да добавя още нещо, но не мога да го намеря коментара, защото беше под кратко видео, а дори не мога да си спомня кое.... Има ли начин да го намеря? Рових в историята, но от същия канал съм гледала поне 20+ Видея, а там всеки ден има ново и няма начин да се сетя поф кое точно видео съм писала...

# 3 920
  • Мнения: 233
Ми не знам, дали не ги разковават, за да стигнат до край паркета, и ако са захабени, дали ги полират. Тези са относително нови и здрави, но на места може малко да са захабени

# 3 921
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 13 355
С метро от Летището до Сердика. Там се прикачваш до Централна гара ( 2 спирки са)
само една автогара ли има в Сф ?

# 3 922
  • Мнения: 41 677
Ми не знам, дали не ги разковават, за да стигнат до край паркета, и ако са захабени, дали ги полират. Тези са относително нови и здрави, но на места може малко да са захабени

Може да ги минават с ръчни машинки, както се минават ъглите, под радиаторите и прочее.

# 3 923
  • Мнения: 1 186
В Индия йогите,браманите или там както се наричат,никога не ядат претоплена манджа. Yum А са бедни...

Ми затова са бедни Wink
Да не говорим, че често супи, торти и яхнии са по-хубави на следващия ден.

В Индия не само йогите и брамините, а и обикновените хора също не ядат стара и/или претоплена храна. Вярват, че в нея няма прана. И няма нищо общо с бедността. Поне храната там е евтина и леснодостъпна.

# 3 924
  • Мнения: 2 601
Скрит текст:
В Индия йогите,браманите или там както се наричат,никога не ядат претоплена манджа. Yum А са бедни...

Ми затова са бедни Wink
Да не говорим, че често супи, торти и яхнии са по-хубави на следващия ден.

В Индия не само йогите и брамините, а и обикновените хора също не ядат стара и/или претоплена храна. Вярват, че в нея няма прана. И няма нищо общо с бедността. Поне храната там е евтина и леснодостъпна.

Чаршаф стана, простете. По темата гледах предаване на Дискавъри за доставка на обяд в Индия. Сутрин минава човек казват им “дабавала” и събира сготвените домашни ястия, всяка домакиня праща, и чрез много сложна мрежа от хора с колелета, пешаци и влакове обяда достига до работното място на човека.

https://webcafe.bg/svyat/koi-sa-dabavalite-i-zashto-nay-golemite … ahnata-tayna.html

Всяка сутрин, шест дни в седмицата, Киран Гаванде обикаля с колело квартал Долен Парел в Мумбай, събирайки от своите клиенти кутии с топло приготвен домашен обяд, наречени "дабба", за да ги достави до работното им място по-късно.
Въпреки че дабавала разчита на неквалифицирана работна сила, двустепенна система на управление и нищо по-високотехнологично от влаковата мрежа на града, този кооператив от 5000 души е признат за една от най-ефективните логистични системи в света (дори Ричард Брансън е прекарал известно време с тях, в опит да научи тайната им).
https://youtu.be/dX-0el2wuEU?si=bKRf-aKHho-tZvdP


https://youtu.be/Rm44NeAHo7o?si=NiyLqAOP-4nKtf8k

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 22:09 от deede

# 3 925
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 13 355
Скрит текст:
В Индия йогите,браманите или там както се наричат,никога не ядат претоплена манджа. Yum А са бедни...

Ми затова са бедни Wink
Да не говорим, че често супи, торти и яхнии са по-хубави на следващия ден.

В Индия не само йогите и брамините, а и обикновените хора също не ядат стара и/или претоплена храна. Вярват, че в нея няма прана. И няма нищо общо с бедността. Поне храната там е евтина и леснодостъпна.

Чаршаф стана, простете. По темата гледах предаване на Дискавъри за доставка на обяд в Индия. Сутрин минава човек казват им “дабавала” и събира сготвените домашни ястия, всяка домакиня праща, и чрез много сложна мрежа от хора с колелета, пешаци и влакове обяда достига до работното място на човека.

https://webcafe.bg/svyat/koi-sa-dabavalite-i-zashto-nay-golemite … ahnata-tayna.html

Всяка сутрин, шест дни в седмицата, Киран Гаванде обикаля с колело квартал Долен Парел в Мумбай, събирайки от своите клиенти кутии с топло приготвен домашен обяд, наречени "дабба", за да ги достави до работното им място по-късно.
Въпреки че дабавала разчита на неквалифицирана работна сила, двустепенна система на управление и нищо по-високотехнологично от влаковата мрежа на града, този кооператив от 5000 души е признат за една от най-ефективните логистични системи в света (дори Ричард Брансън е прекарал известно време с тях, в опит да научи тайната им).

https://youtu.be/dX-0el2wuEU?si=bKRf-aKHho-tZvdP
за чаршафите се използва скрит текст

# 3 926
  • Мнения: 208
Скрит текст:
В Индия йогите,браманите или там както се наричат,никога не ядат претоплена манджа. Yum А са бедни...

Ми затова са бедни Wink
Да не говорим, че често супи, торти и яхнии са по-хубави на следващия ден.

В Индия не само йогите и брамините, а и обикновените хора също не ядат стара и/или претоплена храна. Вярват, че в нея няма прана. И няма нищо общо с бедността. Поне храната там е евтина и леснодостъпна.

Чаршаф стана, простете. По темата гледах предаване на Дискавъри за доставка на обяд в Индия. Сутрин минава човек казват им “дабавала” и събира сготвените домашни ястия, всяка домакиня праща, и чрез много сложна мрежа от хора с колелета, пешаци и влакове обяда достига до работното място на човека.

https://webcafe.bg/svyat/koi-sa-dabavalite-i-zashto-nay-golemite … ahnata-tayna.html

Всяка сутрин, шест дни в седмицата, Киран Гаванде обикаля с колело квартал Долен Парел в Мумбай, събирайки от своите клиенти кутии с топло приготвен домашен обяд, наречени "дабба", за да ги достави до работното им място по-късно.
Въпреки че дабавала разчита на неквалифицирана работна сила, двустепенна система на управление и нищо по-високотехнологично от влаковата мрежа на града, този кооператив от 5000 души е признат за една от най-ефективните логистични системи в света (дори Ричард Брансън е прекарал известно време с тях, в опит да научи тайната им).

https://youtu.be/dX-0el2wuEU?si=bKRf-aKHho-tZvdP
за чаршафите се използва скрит текст
Този интересен текст не мисля, че трябва да е скрит. Но червените, гласящи: 'питай гоогле' и безсмислено съдържание - със сигурност.

# 3 927
  • Мнения: 2 601
Редактирах, да му е густо на Бонго ❤

# 3 928
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 13 355
ако въпросът е безсмислен и питането ще е такова.
с гоогле и питанката винаги има ефект. това все пак е начин да си помогнеш сам донякъде. и е лесно.


Редактирах, да му е густо на Бонго ❤
ти сама казваш, че е станало чаршаф. казах ти как не става чаршаф. доволна?

# 3 929
  • София
  • Мнения: 3 760
Колко свещи трябва да има на сватбената торта?От онези,които са като бенгалски огън?

Общи условия

Активация на акаунт