Да се оплачем... 2024

  • 819 388
  • 13 327
  •   26
Отговори
# 12 480
  • Light of Zartha
  • Мнения: 1 761
Аз след едни такива в Приморско се прегръщах цяла нощ с тоалетната.

И аз, а ми бяха любими. Няма нужда да казвам, че от тогава не съм близнала.

# 12 481
  • Мнения: 39 581
И аз така.
Видях, че си търсиш нов човек за микроблейдинг. Недей. Момичето ще се оправи и ще се върне на работа.

# 12 482
  • Мнения: 698
Аз вадих мъдрец, още един ми остава. Само два имах, полу-мъдра съм. Нямам проблеми с тях, но ми е малка челюстта и са поникнали странно. За спорта ги вадя, демек Joy

Не ме боля после, вечерта нищо не пих. Даже без упойка бих ги вадила, че бавно ме пусна и цял ден бях с левостранна лицева пареза Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама да не рискуваме, че на един шести горен яко къртене падна. Виж, пълни упойки обичам Joy

# 12 483
  • Мнения: 8 659
Марти, може лед да сложиш ако дава малката. Ако не я заведеш тази вечер, то утре задължително на лекар. Ако е счупен трябва да го наместят инак цял живот ще страда.

Жаки, аз като дете съм яла най вкусната супа от шийки.

Ох, и аз съм връщала два пъти цяла вечер от миди. Много ги обичам, но ме е страх да ги ям.

# 12 484
  • Мнения: 2 092
Аз вадих два ретинирани мъдреца послесните две години. Трябва и трети обаче не ми стиска нещо да си запазя час, а и вече стана топло. Гадно си е- блъскане, къртене иначе болка няма ама то как при три упойки. Grinning Първият път се възстановявах месеци, вторият за няколко дни. Та не знам както ме спира за третият.

Много обичам миди, ама внимавам с количествата, както и с цацата Grinning

# 12 485
  • Мнения: 4 604
Скрит текст:
Вай, Билянче, ко на моя баба му имаше на твоята рецептите, нямаше да мога да го изненадам, щот ни съм ги чувАла, ни съм ги ялА, а още по малко готвИла😅🙃😅
Но с воденичките много го трогнах- вика това е любовта бе! Да станеш, да мааш крачоли пеша , да носиш, а не бива, да ми сготвиш и да вляза у дома и да мирише като у баба Simple Smile
Цялата романтика ми излезе къде 20 кинта😅 Тънко минах:)
Научила си ги еврейските номера. Joy

# 12 486
  • Пловдив
  • Мнения: 23 875
А как бе, аджеба, готвите замразените миди от Лидл, Метро и прочие? Дето са без черупки. Аз само по два начина - начи на манджа с ориз и на топла салата - размразени на пара и с лук и магданоз или копър. А чувам, че имало и ДРУГИ начини. А?

# 12 487
  • София
  • Мнения: 7 134
Аз ги правя на ризото с миди. Миди със спагети. Задушени с масло, чесън, лимон и бяло вино. Понякога ги правя на супа - също като рибена, но с миди.

# 12 488
  • Мнения: 24 661
Тонове миди съм изяла, но никога не съм повръщала.
Мъдрец само с упойка вадя и се запасявам с Аулин за след това. Веднъж даже го ползвах когато ме отпусна упойката
Марти, води я в Пирогов да ти е спокойна нощта

# 12 489
  • Мнения: 14 840
А как бе, аджеба, готвите замразените миди от Лидл, Метро и прочие? Дето са без черупки. Аз само по два начина - начи на манджа с ориз и на топла салата - размразени на пара и с лук и магданоз или копър. А чувам, че имало и ДРУГИ начини. А?
Аз точно от тези от Лидл щях  да умра геройски.
От тогава да не видя миди

# 12 490
  • Мнения: 977
Синът е на някакво барбекю с приятели извън града, няма обхват на телефона и ми е адски притеснено. Много рядко закъснява и сега го мисля.
След вечеря излизаме на разходка с ММ и до реката стигнахме, но ми е притеснено и това е.

# 12 491
  • Мнения: 8 659
Димис, синът ти сигурно се забавлява, не го мисли!

# 12 492
  • ново
  • Мнения: 6 044
И аз в групата на не опитващите миди след зверско връщане.
За мъдрите ми зъби чак не ми се спомня.  Двата долни ретинирани ми разказаха играта, особено единия, добре че хирургът ми има златни ръце.

Оплаквам се, че нещо си контузих глезена и ме наболява.

# 12 493
  • Мнения: 8 659
Ох, аз днес си довърших колената на пилатеса. За съжаление и въпреки усилията не съм мръднала и грам в теглото.

# 12 494
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 567
Аз пък миди и готвене в едно изречение не слагам. Пресни миди за 10 минути в бяло вино, чесън и магданоз, не им трябва повече. Замразените добавям накрая на готвенето на ориза, пак нищо не им правиш. Или ги заливам с гореща вода, минавам през тигана за минута и са готови за салата.
Ох, утре ще вървя за миди, начи! Големи сте подбудителки.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 23:06 от Тарталета

Общи условия

Активация на акаунт