23-та серия на Канадският сериал

  • 17 347
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
simplyaven класическото правило за коликите е правилото на тройките - започват до 3-тата седмица след раждането, държат до 3-тия месец и продължават по поне 3 часа на ден  Confused  Има и изключения като не винаги са по-приятни. Много бебета нямат колики но има и такива дето ги държат до над годинка. По принцип момчетата страдат повече от колики от момичетата ама и това е относително вярно. Така че ви пожелавам да нямате колики а ако имате се снабдете с люлка - преди време бяхме обсъждали една на Фишер Прайс, която е много добра - не само за коликите де - по принцип е много готина. Ако сега бях бебе бих си я поръчала на мама и тати.

# 241
  • Мнения: 3 034
благодаря ви момичета  Hug ех, дано се разминем! люлка имаме, точно на Фишър Прайс е. те не че имат само един вид, но нашата е за сядане - не става за новородено  newsm78 иначе сега си пребивава в шезлонга основно, той също се люлее и свири музички...

booboo's mama, много хубаво това с корема и двете седмици, но аз днес съм на 9 дни операция и да ти кажа си ми е като в 6-ти месец  Confused нищо де, все ще го прибера някак  Tired

# 242
  • Мнения: 5 713
simplyaven, това с корема е много относително. До организъм си е, до ген. Моят се прибра чак след 6-я месец и пак не беше това, което беше преди да забремениея с Маги. Аз нея раждах със секцио. Казват, че тогава по- бавно се прибира. Но и това не е вярно, защото на момичето, с което лежах в една стая, й се прибра до 1-я месец и изглеждаше все едно не е раждала. А за упражнения- всички свързани с корема ми бяха много трудни до около 6-7-ми месец.

# 243
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
Ето малко снимки от детската градина

# 244
  • Торонто
  • Мнения: 837
Благодаря за идеите за рожден ден на 2-годишно. Приемаме и още ако има.

Вери, няма да е проблем произношението на Yassen.

А името Ирина е нормално тук да ги затрудни. Те видят ли Ирена например и веднага казват Айрийн. Поне в английската част.

# 245
  • Мнения: 676
Моми4ета, я кажете заместител на ванилията, ще правя утре козунак и сега погледнах в рецептата, 4е трябвало ванилия или къде мога да намеря и под какво име (не ми се смеите не съм кълинарна фурия Embarassed )

# 246
  • Мнения: 919
Ванилия продават в бейкинг секшъна, течна е, в едно малко пластмасово шишенце, има два вида, екстракт и някаква есенция която е по-евтина. Аз слагам 1с.л. вместо едно пакетче, но ако нямаш в момента не е болка за умиране Laughing

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 03:27 от Гаргамелчо

# 247
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
Ryan's Mom има и прахообразна ванилия в големи пакетчета както е бакпулвера - обикновено е някъде близо до брашното и готовите смеси за сладкиши. Има и в прозрачни пласмасови кутии в голямо количество насипно. Но наистина хич не ти е фатално и да не я сложиш.

# 248
  • Мнения: 313
shemet_neveroiaten , голям сладурко е дребния и има много зъби Simple Smile
Нашият разбойник е  още с 2 долни само и е много смешен.

# 249
  • Canada
  • Мнения: 231
shemet_neveroiaten, много сладък синеочко си имаш!  Hug И как е разперил ръчички на едната снимка Simple Smile, към теб ли се протяга (след дългия ден в градината - дълъг в твоите мисли само, надявам се, а не и за него)?

Еми, приятен престой в България!

Ние утре отиваме на Cabane a sucre/Sugar Shack, дано да е симпатично мястото и на живо, дори да не е хубаво чак колкото в Интернет.  Laughing

# 250
  • Мнения: 676
Благодаря ви милички, явно няма да сложа ванилия щом не е фатално Hug

# 251
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
Ryan's Mom само за стимул ето ти малко снимков и друг материал на моя козунак  Wink Ако ще ползваш суха мая да я смесиш с мокрите продукти за да се разтвори добре иначе рискуваш да остане на топчета в тестото.

# 252
  • Торонто/Сливен
  • Мнения: 1 902
Ryan's Mom само за стимул ето ти малко снимков и друг материал на моя козунак  Wink Ако ще ползваш суха мая да я смесиш с мокрите продукти за да се разтвори добре иначе рискуваш да остане на топчета в тестото.

Шеметче, само за протокола да кажа, че рецептата ми я каза Каролина, не Дидка. Peace Иначе козунакът ти е страхотен. Аз нямам провал с тази рецепта, много я харесвам. Grinning

# 253
  • Мнения: 1 216
Виждам,че говорите за козунаци, та да кажа и аз как процедирам за втасването на тестени изделия- загрявам фурната предварително за около 4-5 мин  на умерене или ниска Т и изключвам. Слагам оформено тестото, както ще се пече и оставям така в топлата фурна поне половина час, може и повече. От топлината то си втасва идеално. После не го вадя, за да загрявам фурната, а включвам и със загряване на фурната, то втасва още. Нямам провал с това за пити, козунаци и прочие с маяно тесто.
Няма смисъл да се държи включена фурна с отворена вратичка, освен, че е опасно, не  е и икономично.

# 254
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
Шеметче, само за протокола да кажа, че рецептата ми я каза Каролина, не Дидка.
Порицавам се веднагически - не знам защо останах с погрешно впечатление, извинете за което  Embarassed . Благодарности на Каролина за рецептата   bouquet супер е - ще ходя да се поправя и на другото място та да не заблуждавам населението  Blush

Общи условия

Активация на акаунт