Crock Pot -мнения, рецепти

  • 388 519
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Мнения: 4 779
Правих телешки джолан с кокал и зелен боб -приятелят  ми ми каза,че това е най-вкусното нещо,което е ял  Peace Mr. Green Запекох месото за 15 минути в фурната (котлоните ми са out of the game  Tired ,иначе запичам на тиган) и го сложих на хай с лук ,моркови,целина,подправки за 4 часа,след това   на лоу и добавих боб(бланширан-домашен)  и доматено пюре,за още 2 ,сложих запечено брашно една-две лъжици и изключих.Преди сервиране запекох порциите в гювечета с настърган кашкавал и по-избор сос от кисело млако,зехтин,чесън,червен пипер и сол chef !  Подозирам,че с свински джолан ще стане още по вкусно! Twisted Evil

# 2 731
  • Мнения: 88
Споделете моля ви се рецепта за гювеч с месо? Знам, че не е някаква философия, но все пак съм способна да объркам нещо. Какво слагате и как точно процедирате? Може ли всичко наведнъж? Може ли изобщо да не слагам вода? А мазнина малко се слага, нали? Мисля да сложа замразени боб и грах, картофи, патладжан, чушка, морков, малко гъбки и домати от консерва. Лукът мисля да го пропусна. Как ви звучи? Предварително благодаря!

# 2 732
  • София
  • Мнения: 15 491
Споделете моля ви се рецепта за гювеч с месо? Знам, че не е някаква философия, но все пак съм способна да объркам нещо. Какво слагате и как точно процедирате? Може ли всичко наведнъж? Може ли изобщо да не слагам вода? А мазнина малко се слага, нали? Мисля да сложа замразени боб и грах, картофи, патладжан, чушка, морков, малко гъбки и домати от консерва. Лукът мисля да го пропусна. Как ви звучи? Предварително благодаря!
Ще е хубаво да запечаташ първо месото на тиган.Може всичко наведнъж, понеже не се отваря и разбърква по време на готвене, няма да се скашкат.И няма нужда от вода, всеки продукт си пуска, а и доматите нали ще са консерва.Бамя не обичаш ли?

# 2 733
  • Мнения: 9 144
Споделете моля ви се рецепта за гювеч с месо? Знам, че не е някаква философия, но все пак съм способна да объркам нещо. Какво слагате и как точно процедирате? Може ли всичко наведнъж? Може ли изобщо да не слагам вода? А мазнина малко се слага, нали? Мисля да сложа замразени боб и грах, картофи, патладжан, чушка, морков, малко гъбки и домати от консерва. Лукът мисля да го пропусна. Как ви звучи? Предварително благодаря!

както ти е казала Тайна, добре ще е, ако запечаташ месото на тиган. За по минутка, но да се запечата. Картофите сложи на дъното, както и гъбите, че ако са без вода/сос потъмняват.  Лук можеш да сложиш, но предварително задушен - не харесвам вкуса на пресния лук в слоу-кукъра. Патладжана изскисни в солена вода.

# 2 734
  • Злокучене
  • Мнения: 456
Споделете моля ви се рецепта за гювеч с месо? Знам, че не е някаква философия, но все пак съм способна да объркам нещо. Какво слагате и как точно процедирате? Може ли всичко наведнъж? Може ли изобщо да не слагам вода? А мазнина малко се слага, нали? Мисля да сложа замразени боб и грах, картофи, патладжан, чушка, морков, малко гъбки и домати от консерва. Лукът мисля да го пропусна. Как ви звучи? Предварително благодаря!
ами аз не го запечатвам месото - слагам кокал телешко и всичко останало Мажа катрофите с зехтин да не почерняват. Лук също слагам. Домати не слагам, знам че трябва по към края да се сложат. зеленчуците долу, отгоре месото Simple Smile

# 2 735
  • Мнения: 88
Благодаря много! Месото ще го запечатам, да. Мъжът са го посъветвали в магазина да вземе свински врат. Хм..аз мислих, че за гювече е по-добре малко по-сухичко, ама нищо. Доматките не може ли да ги сложа от началото, като добавя и 1 ч.л захар? Бамя обичам аз, но не знам детето дали ще го яде, следващият път ще пробвам.

# 2 736
  • София
  • Мнения: 15 491
Като се запечатва, месцето си пуска мазнинката и аромата,които придават съвсем друг вкус на ястието.Дори и да не сложиш веднага доматите, всички замразени зеленчуци ще си пуснат вода. Аз лично не слагам домати в манджи,че после ми предизвикват киселини.Но предполагам,че като се готви няколко часа, дори и с домати да е,всичко  ще се сготви добре.

# 2 737
  • Мнения: 29 023
Аз готвя манджи с домати, но на крок пота преполъчвам доматите накрая, защото иначе като се готвят толкова дълго добиват един особен вкус, който аз лично не харесвам!

# 2 738
  • Мнения: 5 658
Дами, няма начн да не е коментирано, но не го намира. Яйцата ми се ще да сваря в слоукукъра, но на каква програма и за колко време..Изобщо добра идея ли е?.

# 2 739
  • Пазарджик
  • Мнения: 187
За мен не е добра идея, толкова дълго да стоят във вряла вода яйца.

# 2 740
  • Scotland
  • Мнения: 1 405
Последно правих ярешки врат на крока. За 10 часа на slow стана мозък. Сипнах една капка вино,масло, обтрих врата със сол и кимион и това е. По-вкусно месце не бях яла  Mr. Green

# 2 741
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 749
Последно правих ярешки врат на крока. За 10 часа на slow стана мозък. Сипнах една капка вино,масло, обтрих врата със сол и кимион и това е. По-вкусно месце не бях яла  Mr. Green

    КАПКА или чаша?  newsm78 newsm78 newsm78

# 2 742
  • Мнения: 36 107
Моля, някой да пусне нова тема.

# 2 743
  • Scotland
  • Мнения: 1 405
Ир, писах капка,защото беше съвсем малко. Сипах на око,но по-малко от чаша. Колкото да има течност някаква.

# 2 744
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 749
Ир, писах капка,защото беше съвсем малко. Сипах на око,но по-малко от чаша. Колкото да има течност някаква.

     Hug Hug Hug

    Аз не знам как се пускат теми, моля някой, който може да го направи, за да не затворят тази, преди да имаме нова!

Моля, някой да пусне нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт