Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 20

  • 93 010
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
  • Мнения: 11 531
Това за сухоядците свински късчета ли са, или друго месо? И освен лук има ли и нещо друго?
Изглежда много вкусно.

# 721
  • Мнения: 7 313
Благодаря! Пилешки обезкостени бутчета
Скрит текст:
нарязани на ивички, мариновани от снощи с и мъничко зехтин, запържени на сух тиган.В същия тиган-само лук до леко омекване.

# 722
  • В царството на игрите:)
  • Мнения: 4 017

Кашкавалени питки със сирене

Спетзофай с критарики /с лоша снимка/

# 723
  • Мнения: 605
Здравейте и от мен ,от мен това за днес
Питка с Нутела


(По жълтият цвят на питката е от наличието на малко куркума се тестото)
Супа от червена леща

И Бисквитена тортичка

Лек ден от мен !

# 724
  • София
  • Мнения: 15 489
Пилешко рулце с картофки.

# 725
  • Мнения: 11 768
Джоланчето от тази вечер. Много вкусно Simple Smile
Печен свински джолан с грозде и канела

# 726
  • Мнения: 918


Карфиол и хек



Подлучени макарони с риба тон

Чеснови питки и пилешка кавърма


Кремче на Йоткер

# 727
  • Bарна, морето, сините вълни
  • Мнения: 6 021

Днес едни бисквитки от овесени ядки, ябълка и брашно от елда. Уж за детето, ама и мама се изкуши. Blush

# 728
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 39 256
имам и трите съставки, а нямам рецепта... Simple Smile

# 729
  • Мнения: 14 157
Merelenda, знаех си, че авторката на "Кокона" пише в темата, но не се сещах коя е. Паят ти с праскови и сметана, е в топ 10 на любимите ми десерти. Прекрасен блог! Flowers Hibiscus
И да не е спам, едни гофрети.

# 730
  • Мнения: 11 768
Благодаря ти, Даре Simple Smile Между другото - адашки сме.
А за гофрети събрах доста рецепти. Все не мога да ги докарам да са хрупкави изцяло. Все омекват. Но от Нелка, която пишеше в темата, но скоро не съм срещала, имам 2 рецепти мисля, които още не съм опитала.

# 731
  • Bарна, морето, сините вълни
  • Мнения: 6 021
Добри,
Скрит текст:
Направих ги така:
5 с.л. овесени ядки
3 с.л. брашно от елда
1 настъргана ябълка
1 с.л. масло
Канела
Забърках ги, оформих сплескани топчета и пекох до готовност на 200°(около 40 мин.)
Излязоха 9 бисквити. Много ми харесаха, ще повторя.

# 732
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 39 256
Simple Smile ще показвам Simple Smile

# 733
  • В царството на игрите:)
  • Мнения: 4 017
Пържен лефер. За първи път правя и ще съм благодарна и да други начини на приготвяне. Иначе по този начин стана много вкусна.

# 734
  • Мнения: 3 421
Лефер правих скоро на фурна, цялата риба със сол, черен пипер, зехтин и парчета лимони вътре. Стана невероятно вкусна.

Общи условия

Активация на акаунт