Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 23

  • 72 423
  • 742
  •   3
Отговори
# 705
  • Мнения: 2 516
Много вкусни неща готвите всички. С интерес черпя идеи от месеци насам. Включвам се с едно разчистване на хладилника Wink

# 706
  • Мнения: 1 865
Честит рожден ден на темата!
От мен шоколадова торта

Леопардов бриош/рецептата е от„Кулинарен журнал”

# 707
  • София
  • Мнения: 3 037
Честит рожден ден на темата! И на sem (ако не се лъжа) за " рожбата".
От мен: пържен сафрид

Бухти на фурна

Свински уши

Агнешко с бакла

Тайна,
Скрит текст:
Да знаеш колко искам и аз кожички,а ма пусто ми е далеч магазина от който купуваш.
В скрития текст не мога да видя нищо.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 20:04 от Натуся

# 708
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 430
Как се правят бухтите на фурна?

# 709
  • София
  • Мнения: 3 037
Как се правят бухтите на фурна?
Ще потърся рецептата и ако намеря ще пиша.Не бяхме възхитени и за това мисля,че не съм я запазила.

# 710
  • Мнения: 35 140
Натуся, от къде вземаш уши?

# 711
  • Bарна, морето, сините вълни
  • Мнения: 6 021
Честит рожден ден на темата. Да са живи и здрави създателите ѝ, както и всички, които пишем в нея. Все такива вкусотии да се споделят. Flowers Hibiscus


Ядкови бисквити


Чийзкейк без захар , вдъхновена от beniii


Безмесна лазаня


Ребра на скара


Варени яйца и пържен салам

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 20:30 от DespicableMe

# 712
  • Мнения: 1 865
Despicable Me,как подготвяш ребрата за скара?

# 713
  • Мнения: 1 910
Честит рожден ден на най-вкусната и полезна кулинарна тема! Heart Balloon Cake Благодаря за нея и пожелавам още дълги години да бъде уютно местенце на чудесни домакини. Heart
DespicableMe, разкошен чийз кейк си приготвила и се радвам, че съм те вдъхновила. Kissing Face
За вечеря нямах никакво време и приготвих бързо ястие с печени чушки на фурна. Вкусно и сочно се получи. Yum
http://---shoretner923-2OhCvm3

# 714
  • Bарна, морето, сините вълни
  • Мнения: 6 021
Peggy Bundy,
Скрит текст:
Никога през живота си не съм пекла нищо на скарата. Grinning Само ММ се занимава. Попитах го и каза, че абсолютно нищо не е правил с ребрата и наистина нямахме никакво време и не съм го видяла да ги овкусява, направо ги е метнал на скарата, но станаха ужасно вкусни.

# 715
  • Мнения: 7 290
Честит празник на най-вкусната , вдъхновяваща , красива и уютна тема !
sem , благодаря на теб и на всички списващи , че успяхте да съберете на това прекрасно място  добронамереност , отзивчивост и страхотни идеи за всички !

Свинско филе и зеленчуци печени в плик.Авокадо с лимон и черен пипер.(Лабрекс 😘 )

Гювечета с лук , зелен пипер , лютеница , сирене , наденица и яйце

Бисквитено /сметанов десерт с домашно сладко от кайсии
Хубава вечер и спокойни почивни дни !

# 716
  • Мнения: 587
Направих някакви соленки,но малко по-мазнички май станаха (рецептата е само с 3 съставки:брашно,масло и крема сирене)

# 717
  • Мнения: 2 714
Честит рожден ден на темата, нека все такива вкусни и красиви идеи да си обменяме тук! CakeShaved IceBalloon
От мен едни миди по Бургаски

# 718
  • Мнения: 3 418
Опит за гурме вечеря...
Телешки стек "Блек Ангъс"(специалната марка и порода телешко, известна в цял свят), топла гарнирура от аспержи,.глазирани моркови и грах.
В заключение: много скъпо месо, което изобщо не харесахме, голямо разочарование за нас.
Или не разбираме от "гурме". Мастършеф форматите са виновни 😏

# 719
  • София
  • Мнения: 11 728
Опит за гурме вечеря...
........
В заключение: много скъпо месо, което изобщо не харесахме, голямо разочарование за нас.
Или не разбираме от "гурме". Мастършеф форматите са виновни
Скрит текст:
Не, не, това е най-доброто месо за грил, недей така. Скъпо е, не зная от къде си го взела, ако е от Лидл не е най-доброто, като избор. Приготвям го и е повече от удоволствие. Да се приготви Black Angus не е толкова елементарно, има си начин и не го казвам, щото много се правя на интересна, а защото се научих да го приготвям. Има си технология, която си се спазва.  https://cookwithmarcheva.blogspot.com/search/label/%D1%8F%D1%81% … amp;by-date=false Не зная дали успях нещо да направя с линка, но ще се помъча още веднъж да пусна поне страницата, от която можеш да го видиш, заслужава си, вярвай ми.
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/search/label/%D1%8F%D1%81% … amp;by-date=false

Общи условия

Активация на акаунт