Мариновани патладжани в хладилник - сега им е времето!

  • 16 196
  • 115
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  • Мнения: 1 163
Момичета,  какъв е вкуса без карамфил.  Нямаше в магазина. Чудя се, ако сложа бахар..

# 91
  • София
  • Мнения: 1 139
Аз точно бахар сложих, защото се оказа, че съм го купила, мислейки го за карамфил. 😂😂 Стана си вкусно, поне за мен.

# 92
  • София
  • Мнения: 1 163
Ами сложих едно бахарче,  не посмях повече, ще видим...

# 93
  • София
  • Мнения: 461
Не пиша в кулинарния, защото като виждам какво творят момичетата, моите манджи не се класират Grinning
Но за този патладжан специално влязох да кажа - е, фантастичен е! Само карамфил не сложих, ама е невероятно вкусно.

# 94
  • Мнения: 27 709
Някой пробвал ли е с печени патладжани? 🙂
Ако се пропусне захарта в рецептата, трябва ли да намаля количеството оцет?

# 95
  • София
  • Мнения: 10 958
Не пиша в кулинарния, защото като виждам какво творят момичетата, моите манджи не се класират Grinning
Но за този патладжан специално влязох да кажа - е, фантастичен е! Само карамфил не сложих, ама е невероятно вкусно.

Боряна, развесели ме и ме зарадва с коментара си! Да ти е сладко! И по-смело в кулинарните теми - никой не е започнал научен. Опита и умението се трупа постепенно, стига човек да има желание. Hug

# 96
  • Велико Търново
  • Мнения: 2 606
Чесъна само отдолу ли го слагате или и между парчетата патладжан?

# 97
  • Мнения: 22 867
Аз ръся и между пластовете патладжан.

# 98
  • Велико Търново
  • Мнения: 2 606
Аз ръся и между пластовете патладжан.
Благодаря, labrex. И аз така направих.
Сега идва трудната част - да минат три дни. 🤔
ММ както му се точеше и като разбра, че има технологично време до самото хапване остана много разочарован. 😁

# 99
  • София
  • Мнения: 6 200
Мда, аз ММ го издебнах един път миналата седмица, когато имаше разтоварващ ден и нищо не яде. Изпържих и затворих 4 големи буркана за зимата. На другия ден идва и ме пита къде са патладжаните. С поглед му посочих затворената зимнина и той щеше да ревне Joy А аз невинно: "Ама виж, дори да си отвориш буркан сега, той няма да се е мариновал достатъчно".

# 100
  • Мнения: 22 867
Скрит текст:
Аз ръся и между пластовете патладжан.
Благодаря, labrex. И аз така направих.
Сега идва трудната част - да минат три дни. 🤔
ММ както му се точеше и като разбра, че има технологично време до самото хапване остана много разочарован. 😁
Ами почерпи го пък човека, нищо им няма и на първия ден, пак стават. Е, да не ги почва сериозно, де, въпреки че у нас и така се получава, нека си опита, че да останат и за след третия. Simple Smile Vanja77 как пък не пусна рецепта на първия ден още да са готови, ами човек все гузен да се чувства, че хапнал и по-рано от третия! Joy

# 101
  • here and now
  • Мнения: 4 325
Този път спазих точно рецептата
Скрит текст:
Сега започва чакането.
Но пък ги направих по-тънки, та мисля 24 часа да са им достатъчни...

# 102
  • Мнения: 4 267
Тази рецепта дали ще се получи с печен патладжан,че нещо май не ми се занимава да пържа.

# 103
  • Мнения: 10 598
Тази рецепта дали ще се получи с печен патладжан,че нещо май не ми се занимава да пържа.
Аз правих с грилован, получи се добре. С печен още по-лесно Simple Smile

# 104
  • София
  • Мнения: 10 958
Тази рецепта дали ще се получи с печен патладжан,че нещо май не ми се занимава да пържа.
Аз правих с грилован, получи се добре. С печен още по-лесно Simple Smile
   

       То, че е по-лесно, по-лесно е, но вкусът е съвсем различен!

Общи условия

Активация на акаунт