Предстои ми работа с фондан за пръв път - искам да покрия бисквитки и мъфини с него :blush, та имам няколко въпросчета, свързани с това:
1. Трябва ли да сложа маслен крем между фондана и бисквитката или някакваа алтернатива на него? Ако да - може ли да ми споделите някоя успешна рецепта за такъв - в интернет рецепти хиляди, но не ми се рискува... иска ми се да е нещо изпробвано.
2. Ако искам да закрепя някаква декорация върху бисквитката ( Цвете да речем) с какво лепя? Глицерин ли? Алтернативи? Трябва ми някакво сладкарско лепило, което лепи фондан, перли и т.н.
3. Коя марка фондан ще ми препоръчате като за начинаещи? Някакви отзиви за FunCakes? Vizyon? Culpit? Нещо не ми се отделят средства за Satin Ice.
4. Tрябва ли ми специален пош за Royal Icing? Аз имам вкъши един уред и той е по - скоро като пистолет - шприц. Може ли да действам с него?
За сега е май това... Благодаря ви предварително!